Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Prepoznavanje glasbe z Bing Music

  Za prepoznavanje skladb s svojim Windows Phonom ne potrebujete dodatne aplikacije, saj se Bing Music izkaže kot hitra in zanesljiva storitev za prepoznavanje glasbe.
 
 
1
 
 
Storitev Bing Music za prepoznavanje glasbe je žal omejena na nekatere večje trge.

Odprite Settings -> system -> region+language in Browser & search language nastavite na English (UK ali US). Ostalih lokalizacijskih nastavitev ni potrebno spreminjati, tako da lahko pustite nastavljeno na Slovenian (kjer je na voljo).
 
 
2
 
 
Dotaknite se tipke za iskanje na spodnjem desnem delu vašega Windows Phona.
 
 
3
 
 
Tapnite na music (nota).
 
 
4
 
 
Prepoznavanje glasbe se začne ...
 
 
 
 
 
5
 
 
... in čez nekaj sekund že prikaže naslov in izvajalca predvajane skladbe.

Če je glasba pretiha ali je v okolici preveč motečih šumov, se lahko zgodi, da prepoznavanje ne bo uspešno.
 
 
6
 
 
Bing Music nam ponudi tudi nakup prepoznane pesmi ali celotnega albuma v Marketplacu, v kolikor se dotaknete gumba marketplace.
 
 
7
 
 
Če kliknite na tri pikice v spodnjem desnem kotu zaslona, da se odpre meni in izberete music history ...
 
 
8
 
 
... pa se prikaže zgodovina vseh prepoznanih skladb.
 
 
9
 
 
V primeru, da vam iz različnih razlogov Bing Music ne ustreza, sta tudi za Windows Phone OS na voljo priljubljeni aplikaciji za prepoznavanje glasbe - SoundHound in Shazam.

Oglejte si lekcijo kako ju lahko na svoj Windows Phone namestite kar preko osebnega računalnika.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!