Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Obveščanje o spremembah na Google Drive preglednici

  Če z več osebami urejamo isto preglednico na Google Drive, potem nam prav pride možnost, da ob spremembah dobimo avtomatsko obvestilo na naš elektronski naslov.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

Odpre se nam običajno okno za urejanje preglednice.

 
 
3
 
 

Zgoraj v meniju izberemo možnost Orodja.

 
 
4
 
 

Izberemo možnost Pravila obveščanja.

 
 
5
 
 

V novem pogovornem oknu obkljukamo Nastale so spremembe, s čimer nastavimo, da bomo dobili obvestilo ob kakršnih koli spremembah v preglednici.


Če želite, lahko pri drugih možnostih nastavite, da želite spremljati spremembe samo na določenem listu ali na točno določenem območju celic.

 
 
6
 
 

Sedaj obkljukajte še E-pošta - dnevni izvleček.

Z izbiro te možnosti boste enkrat na dan prejeli obvestilo o vseh spremembah, ki so jih druge osebe naredile v vaši preglednici.

Spremembe shranimo s klikom na gumb Shrani.

Od sedaj naprej boste tako o spremembah preglednice dnevno obveščeni.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!